ПРЕСВЯТАЯ БОГОРОДИЦЕ СПАСИ НАС…

26 жовтня Свято-Георгіївська парафія УПЦ м. Здолбунів з великою духовною радістю та піднесенням вперше відзначила престольне свято на честь Іверської ікони Божої Матері у новозбудованому храмі.20161026_113821


Вранці, відслуживши водосвятний молебень, з трепетом чекали приїзду Митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія. Владику зустріли з короваєм та квітами діти недільної школи «Зернятко любові», настоятель храму о. Іоанн (Дубинецький), благочинний о. Юрій (Шевчук), духовенство району та інших благочинь, чисельні парафіяни та паломники.
Було звершено Божественну Літургію, яку очолив Владика, молебень до Божої Матері з хресним ходом навколо храму, читанням Євангелія та окропленням святою водою.
Митрополит Варфоломій виголосив проповідь, на якій розповів про Іверську ікону Божої Матері, висловив усім найщиріші побажання з нагоди престольного свята. Парафіян, які беруть активну участь у житті приходу, нагородив грамотами від імені Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та від власного імені.
Хоч погода була по-справжньому осіння, але душі вірян були осяяні теплом спільної молитви, вознесеної до Божої Матері, і надією на її заступництво.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *