Участь у фестивалі

В одній із псалмів співається: «Всі дороги ведуть у Почаїв». А 7 серпня 2016 року, мабуть, всі дороги вели в село Онишківці, в Скит святої праведної Анни Городоцького Свято-Михайлівського жіночого монастиря.
Вже зі сходом сонця сюди звідусіль з’їхалися богомольці на основне престольне свято – Успіння святої праведної Анни. А в обідню пору скит гостинно приймав дітвору, адже цьогоріч відбувся 10-ий хоровий фестиваль недільних шкіл.


Наша недільна школа «Зернятко любові» існує лише 1 рік, однак ми встигли побувати в паломницьких поїздках: в Дерманському Свято-Троїцькому жіночому монастирі, в Городоцькому Свято-Михайлівському жіночому монастирі, на Свято-Георгіївському подвор’ї м. Рівне. Але цю поїздку очікували з великим нетерпінням. Цілих 2 місяці діти ходили на репетиції, розучували пісні, щоб достойно представити Здолбунівську Свято-Георгіївську парафію.

Всі хвилювалися, бо виступали перед великою глядацькою аудиторією на чолі з Митрополитом Рівненським та Острозьким Варфоломієм, настоятелькою Городоцького Свято-Михайлівського жіночого монастиря іг. Михаїлою та іншими високоповажними гостями. Наші діти виступили прекрасно, вони відчули себе одним цілим, а також відчули велику підтримку священика, викладачів та батьків, які поїхали з ними.
Радісні та піднесені, пообідавши монастирським супом, кашею і булочками, з вірою помолились перед іконами, окунулись в джерелі, набрали святої води, купили подарунки рідним.
Уже в автобусі по дорозі додому всі учасники фестивалю отримали приємні подарунки, які вручив духовний керівник нашої недільної школи ієрей Іоанн.
Слава Богу за цікавий, насичений день, який об’єднав ще більше дітей, батьків, викладачів і священика нашої молодої (лише 4 роки) Свято-Георгіївської парафії.
Нехай Господь дає усі блага Мельничук Дарії Олегівні, керівнику хору нашої недільної школи, Домбровській Наталії Петрівній, викладачу недільної школи, які організували дітей влітку і стали справжніми натхненницями поїздки.
Щира вдячність батькам, які небайдужі до духовного виховання дітей і матеріальну підтримку недільної школи.
Спаси Господи організаторів за це неповторне свято справжньої духовної радості.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *