СПІВАЮТЬ АНГЕЛИ З НЕБЕС:» ХРИСТОС ВОСКРЕС! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!» Паска Христова 2016 р.

Гучним возгласом: «Да воскреснєт Бог і расточатся вразі Єго і да бєжат от ліца Єго ненавідящіє Єго» розпочалась радісна Пасхальна заутреня. Знову ми вітаємо один одного найрадіснішими словами:» Христос Воскрес!» І знову чуємо у відповідь, сповнине великою надією: » Воістину Воскрес!»

Ще звечора в Свято-Георгіївський храм м.Здолбунів прийшло багато вірян:

старих і малих, жінок і чоловіків, хлопців і дівчат- всі зібралися, щоб принести хвалу Воскрешому Христу. Надзичайно благодатну атмосферу приніс Благодатний Вогонь, привезений з Ієрусалиму, благоговіння якого підносило всіх нас в теплій сердечній молитві на небеса, ближче до нашого Спасителя.

По завершенні Богослужіння отець Іоанн Дубенецький освятив пасхальні кошики та привітав всіх прихожан зі Величним святом.

Та Пасхальне святкування на цьому не закінчилося. Вже другий рік поспіль, увійшовши в добру традицію Свято-Георгіївської парафії, об 14 годині дня в міскому сквері Цементників відбулися Пасхальні ігри та розваги. Всі присутні, зібравшись своїми сім’ями мали змогу гарно та корисно провести час. Діти приймали участь в різноманітних конкурсах, вікторинах, квесті та в безпрограшній лотиреї, а також всі присутні мали можливість скоштувати смачні паски з чаєм. Всі залишилися задоволенні.

По завершенні Святкового Богослужіння другого дня Світлої седмиці, учні нашої недільної школи своїм святковим виступом, привітали всіх присутніх парафіян з найбільшим святом на землі-Великоднем, та отримали з рук батюшки солодкі подарунки.

Душа християнська, радій і співай, спадкоємиця небес! Христос воскрес, Спаситель твій! Воістину воскрес!

Ірина Величко, прес-секретар Свято-Георгіївської парафії м.Здолбунова

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *