Паломництво по Святиням Волині


По милості Божій 11 – 12 серпня, саме перед початком Успенського Посту, прихожани нашої церкви відправились у паломницьку поїздку по святинях Волині. Першого дня відвідали “Святогірський Успенський Зимненський ставропігійний жіночий монастир”, там помолились на божественній літургії, причастили діток, й приклонились до святинь, матушка монастиря провела нам екскурсію,завела в печери які в давнину власноруч копали монахи, помолились у стародавньому храмі, який побудував сам Володимир Великий, прочитали акафіст старовинній чудотворній іконі Богородиці “Зимненська”.
Слідуюча зупинка – “Успенський кафедральний собор” в м. Володимир-Волинський, там усі мали змогу напитися цілюшчої джерельної води, помилуватися красою та величчю старовиного собору, та ознайомитися з його історією. Потім відправилися у “Олександро-Невський ставропігійний жіночий монастир” с. Городнє де нам розповіли про монастир і накормили смачним обідом. Ніч ми провели у “Петро-Павлівському Світязькому чоловічому монастирі”, де всі бажаючі мали змогу помолитися на нічній та ранній літургіях і причаститися Святих Христових Тайн.
По закінченню Богослужіння, ми всі відправились відпочивати на чудове Світязьке озеро, де усі вдосталь накупались, та поласували смачним обідом приготовленим власноруч на вогнищі.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *