КОЗАЦЬКІ ІГРИ

14 жовтня всі православні люди відзначають свято Покрови Пресвятої Богородиці.Цього ж дня в нашій державі святкують День захисника України та День козацтва.І не даремно це так,адже саме Божа Матір була покровителькою козаків .Вони зводили храми на честь Богородиці ,звертались до Неї в щирих молитвах та просили благословіння .
15 жовтня у сквері Цементників м.Здолбунів Свято-Георгіївська парафія УПЦ, на чолі з ієреєм Іоанном Дубинецьким, спільно з місіонерською групою Молодіжного відділу Волинської єпархії організували загальноміське свято “Козацькі розваги”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


На гостей чекало багато сюрпризів.Спочатку волонтери продемонстрували виставу, під час якої кожен міг детальше ознайомитись з історією та традиціями козацтва,їхнім незламним православним духом. Потім підкріпились справжнім козацьким кулішем,ухою,узваром та гарячим чаєм, які були зготовані на військовій похідній кухні. Прихожани церкви пригостили всіх смачною домашньою випічкою та ласощами.
Підкріпившись, дітвора взяла участь у козацькому квесті,де випробувала такі якості,як:сила,мужність,витривалість,кмітливість та спритність.
Спаси Господи всіх організаторів та учасників свята.Нехай Господь воздасть сторицею, а Божа Матір покриє від всякого зла Чесним Своїм Омофором.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *